Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, sfătuită să facă o curăţenie generală după play-off-ul dezamăgitor: ”Trebuie să faci schimbări multe” | EXCLUSIV

Rapid, sfătuită să facă o curăţenie generală după play-off-ul dezamăgitor: ”Trebuie să faci schimbări multe” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Panduru şi Vochin, sfaturi pentru cei de la Rapid

Rapid traversează o perioadă extrem de slabă. Pentru giuleşteni este a 7-a înfrângere din play-off. 

Rapid a câştigat un singur punct în 8 meciuri, restul de 7 partide fiind înfrângeri pe linie! Este singura echipă din primul eşalon la care în dreptul victoriilor este trecută cifra 0. 

Basarab Panduru şi Andrei Vochin au vorbit despre strategia de transferuri din sezonul viitor de la Rapid.

Basarab Panduru: ”Să aleagă cu ce jucatori să râmănă, înainte nu aveai pe cine să dai afară. Dupa două luni stai puţin că avem o problemă. Trebuie să faci schimbari destul de multe. Dragoş Grigore nu mai poate, Cristea ţi-a demonstrat că e bun de Rapid? E bine între Sapunaru si Paul Iacob să mai vină unul bun, la mijloc.

Îţi trebuie doi buni, fundaş stânga, dreapta, nu faci nimic la stânga că ai Borza, Braun, Bădescu. La dreapta îl ai pe Onea, Braun... În faţă Krasniqi mie îmi place, Rrahamani şi Petrila cred că ramane, dar îţi trebuie 5-6 acolo

Andrei Vochin: Şi atunci dacă au fost buni şi acum nu mai sunt? Nu, problema e la cei care antrenează. Tocmai pentru că în cazul Rapidului a avut cel mai bun punctaj cu echipele din play off, atunci ăia au fost buni atunci şi acum nu mai sunt?

Eu cred că e o problemă de corpul tehnic. Jucătorii Rapidului mi se par involuaţi. Nu sunt asezaţi bine în teren, nu e cea mai buna variantă a lor si nu par sa fie bine antrenaţi”

Afla mai multe despre: rapidstrategie transferuripanduru 

viewscnt
Articole similare