Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia inexplicabilă luată de Dan Şucu în cazul lui Cristi Săpunaru: "Crezi că la mobilă ţine pe unul care lucrează de 20 de ani şi nu produce?"

Decizia inexplicabilă luată de Dan Şucu în cazul lui Cristi Săpunaru: "Crezi că la mobilă ţine pe unul care lucrează de 20 de ani şi nu produce?"

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a ajuns la vârsta de 40 de ani şi este încă un jucător important al echipei sale de suflet, Rapid Bucureşti.

Căpitanul giuleştenilor a primit prelungirea contractului cu încă un an din partea conducerii clubului, dar decizia luată nu a fost pe placul tuturor.

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu consideră faptul că alegerea prelungirii contracului experimentatului fundaş central nu este cea corectă, pe plan sportiv, însă, ca influenţă asupra vestiarului, rămâne o decizie benefică echipei. Panduru a făcut comparaţia între o altă ramură de afaceri pe care se axează Dan Şucu, cea a vânzării de mobilă şi cea mai recentă investiţie majoră a patronului Rapidului, cea din fotbal şi l-a ironizat pe Săpunaru.

Basarab Panduru: "Acolo cine nu produce e dat afară, nu merge pe simboluri"

"Crezi că la mobilă are pe unul care lucrează de 20 de ani şi nu produce, ce crezi, că îl ţine fiindcă e simbolul Mobexpert? Acolo cine nu produce e dat afară, nu merge pe simboluri.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Minutul 91.

Bogdan Cosmescu şi-a argumentat opinia şi a evidenţiat câteva slăbiciuni evidente în jocul lui Cristi Săpunaru.

"Tu joci la Rapid nu pentru că eşti foarte bun fotbalist, ci pentru că eşti spiritul Rapidului. Ţie ţi s-a prelungit un an nu pentru calităţile fotbalistice, că tu dai pase doar la adversar şi trec pe lângă tine de zici că stai pe loc. Ţi s-a prelungit pentru spiritul Rapidului.", a spus Bogdan Cosmescu.

Rapid este pe locul cinci în clasamentul din play-off şi este singura echipă din întreg campionatul fără victorie, de la despărţirea în play-off şi play-out. Rapid are o nouă misiune dificilă în următoarea etapă. Rapidiştii se deplasează la Cluj-Napoca, pentru meciul împotriva celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarudan sucubasarab pandurubogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare