Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thomas Tuchel, motivat după egalul cu Real Madrid: "Vrem să-i batem la ei acasă. Şansele sunt 50-50"

Thomas Tuchel, motivat după egalul cu Real Madrid: "Vrem să-i batem la ei acasă. Şansele sunt 50-50"
Comentarii

Manşa tur a primei semifinale din UEFA Champions League, dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, partidă disputată de Allianz Arena, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2.

Thomas Tuchel, antrenorul celor de la Bayern Munchen a analizat prestaţia jucătorilor săi, după egalul obţinut pe teren propriu, în faţa celor de la Real Madrid. Tehnicianul, câştigător al UEFA Champions League, în 2021, pe vremea când o antrena pe Chelsea, ştie unde se poate face diferenţa într-o astfel de fază a competiţiei. Tuchel speră să încline balanţa în favoarea echipei sale, la partida de pe Santiago Bernabeu de săptămâna viitoare.

Thomas Tuchel: "Real a mai marcat de două ori din două ocazii"

"Acesta este rezultatul şi nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut-o înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care suferă acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Am început puternic, apoi ne-am pierdut puţin ritmul. Ar fi trebuit să marcăm un al treilea gol, dar nu am fost suficient de eficienţi, nu am fost suficient de reci pentru a-l marca. Apoi le-am oferit un penalty.

Situaţia este acum foarte clară. Mergem la Madrid şi învingătorul ia totul. Suntem pregătiţi să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Şansele sunt 50-50. Este unul dintre cele mai dificile locuri pentru a câştiga, dar asta este, de asemenea, ceea ce face ca această provocare să fie interesantă", a spus Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2.

Pentru Bayern urmează un duel dificil în Bundesliga, împotriva unei revelaţii a acestui sezon din Germania, VfB Stuttgart, echipă care se află în prezent pe locul trei în clasament. Bavarezii au ratat titlul în Bundesliga, la capătul unui sezon excelent făcut de Bayer Leverkusen, echipă neînvinsă în toate competiţiile, până în acest punct al sezonului.

Afla mai multe despre: bayern munchenthomas tuchelreal madriduefa champions league 

viewscnt
Articole similare