Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a intervenit după ce Tudorel Stoica a spus că FCSB nu există! "Din fotografie reiese faptul că această echipă…"

MM Stoica a intervenit după ce Tudorel Stoica a spus că FCSB nu există! "Din fotografie reiese faptul că această echipă…"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă reacţie, după încă un atac al lui Tudorel Stoica asupra campioanei României.

MM Stoica i-a răspuns lui Tudorel Stoica

Tudorel Stoica, căpitanul Stelei Bucureşti din 1986, la marea performanţă din Cupa Campionilor Europeni, continuă să "curenteze" FCSB de fiecare dată când este întrebat. El a transmis că FCSB nu există, nu urmăreşte meciurile echipei şi a comentat şi gluma lui Gigi Becali. 

MM Stoica a oferit un răspuns în ziua în care Tudorel Stoica şi-a continuat războiul cu FCSB

"Trăieşti o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total. 

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine ştie ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei şi - alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu - fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe. 

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălăţean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!", a scris MM Stoica pe pagina de Facebook. 

Tudorel Stoica, atac asupra FCSB

"Lăsaţi-mă cu cel mai bun antrenor din România, care aşteaptă să-l ia Liverpool! Vă daţi seama ce a ajuns fotbalul românesc?!

Nu mă uit la FCSB! De fapt, nu există această echipă, este o formaţie fără nume! Ce... Sunt patru litere ale alfabetului care nu semnifică nimic! Nici nu m-am uitat la meciurile celor de la FCSB, până acum, spre final, când am sperat că se va întâmpla ceva... Adică să văd meciuri spectaculoase, că se luptă pentru titlu", a spus marele fotbalist al Stelei Bucureşti, potrivit Gazetei Sporturilor

Afla mai multe despre: tudorel stoicamm stoicafcsb steaua 

viewscnt
Articole similare