Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore a dat verdictul după Farul - Rapid 3-1: „Bogdan Lobonţ merită să continue la noi!”

Dragoş Grigore a dat verdictul după Farul - Rapid 3-1: „Bogdan Lobonţ merită să continue la noi!”

Rapid

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat clar meciul cu Rapid, scor 3-1, în Superliga României.

Dragoş Grigore îl vrea în continuare la echipă pe Bogdan Lobonţ

La finalul meciului, Dragoş Grigore, titularizat de Bogdan Lobonţ, a oferit prima reacţie despre înfrângerea de la Ovidiu. Fundaşul central e de părere că fostul portar merită să fie în continuare antrenorul giuleştenilor.

„Atât s-a putut în seara asta. Rapid nu a dispărut, Rapid este în Liga 1. E adevărat, a fost o perioadă destul de lungă în care rezultatele nu au fost cele aşteptate. Dacă am fi ştiut, am fi reacţionat mai repede. Nu are nimeni vreo explicaţie. Cert e că toţi dăm totul pe teren. Eu încerc să joc cât de bine pot, chiar dacă anul ăsta e prima dată când joc. Echipa nu a arătat aşa cum a trebuit şi de aceea am pierdut. 
 
Cred că merită continuitate (n.r. Bogdan Lobonţ), are toate atuurile pentru a pregăti Rapidul în continuare. Dar aşa cum ştim cu toţii, rezultatele nu aşteaptă. 
 
A fost un an greu pentru mine, au fost situaţii pe care nu le-am înţeles, dar fac parte şi astea din viaţa de fotbalist. Nu e momentul să vorbesc acum, dar va veni şi acel moment. Am încercat să mă bucur de fotbal şi voi încerca şi anul viitor”, a spus Dragoş Grigore după meci.
 

Afla mai multe despre: dragos grigorerapidfarul 

viewscnt
Articole similare