Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După victoria cu Rapid, Gică Hagi a anunţat ce transfer îşi doreşte la Farul: ”Putem să concurăm şi noi”

După victoria cu Rapid, Gică Hagi a anunţat ce transfer îşi doreşte la Farul: ”Putem să concurăm şi noi”

Superliga

Comentarii

Farul s-a impus în derby-ul cu Rapid, 3-1, la capătul unui meci pe care ”marinarii” l-au controlat de la un capăt la celălalt. Graţie acestui succes, trupa lui Gică Hagi a urcat pe locul doi în Superligă, cu 35 de puncte.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi şi-a felicitat jucătorii şi a declarat că se poate lupta cu FCSB şi Rapid pentru a-l transfera definitv pe Louis Munteanu de la Fiorentina.

Rămâne Louis Munteanu la FCSB?

”Felicitări echipei şi tuturor celor din spate, care au planificat lucrurile. Toţi au fost importanţi, îmi amintesc de echipa de anul trecut. Au făcut lucruri bune şi cei care au intrat.

În campionatul regular, dacă eram la altă echipă eram dat afară. Eram a 10-a echipă ca posesie. Dar ne-am revenit şi suntem din nou echipa de anul trecut. Au mentalitate bună jucătorii, suntem încrezători. Vorbele nu îşi mai au rostul, am jucat foarte bine cu un adversar care a investit mulţi bani.

Am arătat foarte bine. Se pare că lucrurile merg într-o direcţie la noi. Jucătorii au alergat foarte mult. Ne-am bătut în fiecare meci, am alergat, am jucat fotbal când am trebuit. De asta publicul pleacă fericit acasă după asemenea meciuri.

Cred că puteam să concurăm şi noi pentru Munteanu, credeam că se cere mai mult pe noi. Dar la suma aia concurăm şi noi”, a spus Gică Hagi, după Farul - FCSB 3-1.

Gică Hagi îşi doreşte să-l păstreze pe Munteanu la Farul, însă fotbalistul are alte intenţii

„O victorie mare, un adversar bun, suntem fericiţi că am reuşit să legăm 3 victorii la rând şi sper să o ţinem tot aşa. Nu ştiu dacă ne-am trezit chiar acum, eu zic că am făcut meciuri bune şi atunci când pieream sau făceam egal. Aşa a fost să fie în acest sezon.

E munca mea de zi cu zi, sper să dau mai multe goluri sezonul viitor. Nu ştiu nici eu care-i viitorul meu. Vreau şi eu să plec afară, vă daţi seama, dar să vedem ce oferte o să fie. Mai am 4 meciuri aici şi se vede că sunt bucuros din nou, mă distrez pe teren şi sper să am evoluţii cât mai bune la echipa asta frumoasă care m-a crescut de mic copil.

 

Dacă o să joc tot aşa, cred că da, voi fi şi eu la EURO. Sper să fiu acolo, dar prefer să vorbesc mai mult pe teren decât la interviuri”, a declarat Louis Munteanu după meciul cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: farulgică hagirapid 

viewscnt
Articole similare