Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne paşte un record” pe Arena Naţională. FCSB - CFR, meci de box office. Fanii roş-albaştrilor, scenografie specială: ”Tot stadionul!” | EXCLUSIV

”Ne paşte un record” pe Arena Naţională. FCSB - CFR, meci de box office. Fanii roş-albaştrilor, scenografie specială: ”Tot stadionul!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este echipa momentului în campionatul României. Mihai Stoica (59 de ani) a fost în studioul Orange Sport şi a oferit detalii cu privire la ultimul meci al echipei pe Arena Naţională, care va fi cu CFR Cluj, unul ce va bate absolut toate recordurile în materie de asistenţă.

FCSB este noua campioană a României. Victoria cu Farul (2-1) a adus roş-albaştrilor primul titlu după nouă ani de aşteptare. Precedentul triumf intern al echipei data din 2015, cu Costel Gâlcă antrneor.

Pentru formaţia roş-albastră urmează o partidă în deplasare la Craiova cu Universitatea, pregătită chiar de Gâlcă, după care va reveni la Bucureşti pentru duelul cu CFR Cluj.

Acesta va fi ultimul meci pe care FCSB îl va juca pe teren propriu în acest sezon, dar şi primul din noua ei postură de campioană a României.

Ce scenografie vor avea fanii FCSB în duelul cu CFR-ul lui Dan Petrescu

Astfel că entuziasmul în rândul întregii suflări roş-albastre este la cote maxime. Mihai Stoica a anunţat că se va înregistra un nou record de asistenţă pe Arena Naţională.

Conform conducătorului de la FCSB, este de aşteptat ca la meciul cu CFR Cluj, cu Dan Petrescu nou antrenor, să fie peste 54.000 de suporteri, care vor pregăti o scenografie specială pentru campionii României. Capacitatea totală a Arenei este de 55.634 de locuri.

”Da, a căzut site-ul, pentru că aşa se întâmplă când e foarte solicitat. În prima oră s-au vândut peste 10.000 în tot stadionul. Ne paşte un record, că nu va mai fi o zonă tampon şi va fi o coregrafie grandioasă zic eu. 

53.300 e recordul. Cu Chelsea au fost mai mulţi, dar noi nu puteam anunţa aşa ceva, că nu era voie. Ce era să faci, era groaznic! Nu aveai ce face, intrau oameni, au căzut turnicheţii. Acum vor fi spre 54.000 sigur”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Legat de scenografia care va fi pusă în aplicare la meciul cu CFR, acesta a dezvăluit: ”Tot stadionul! Ştiu ce au gândit, dar nu ştiu cum se va realiza, că încă nu s-a început. Pe ambele peluze şi tribuna a doua, pe toate inelele”, a completat oficialul FCSB.

Mihai Stoica, pe reţelele de socializare, despre numărul de bilete deja vândute la FCSB - CFR:

”Oameni buni, nu vă enervaţi!!!

Site-ul de bilete mai dă şi rateuri când e asaltat, înţelegeţi-l şi pe el. Nu mai ştie cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR. 

Vestea bună e că în peluze şi tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!!

Mă abţin cu greu de la ironii. Dar mă abţin”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb cfrmihai stoicaarena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare