Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am două variante". Măldărăşanu şi Reghecampf, propuşi la echipa din Superliga care o poate detrona pe FCSB în sezonul următor: "Indiferent de costuri"

"Am două variante". Măldărăşanu şi Reghecampf, propuşi la echipa din Superliga care o poate detrona pe FCSB în sezonul următor: "Indiferent de costuri"

Rapid

Comentarii

Lupta pentru primul loc în sezonul următor se anunţă acerbă. Dintre echipele din play-off, doar Rapid îşi caută antrenor, iar un fost conducător din Giuleşti a propus două nume importante pentru banca tehnică.

Măldărăşanu şi Reghecampf, variante pentru Rapid? "Nu contează costurile, dacă eşti club mare"

FCSB îşi va apăra titlul în următorul sezon european, la CFR Cluj a revenit Dan Petrescu, iar Constantin Gâlcă a avut un start bun la Universitatea Craiova, în timp ce Gică Hagi o menţine în top pe Farul. 

Rapid a avut un play-off dezamăgitor, iar Dan Şucu a tunat într-o poziţie oficială transmisă miercuri. Daniel Niculae va părăsi funcţia de preşedinte, iar în locul lui Bogdan Lobonţ va veni un alt antrenor. 

Marius Şumudică aşteaptă un semn dinspre Rapid, însă Constantin Zotta, fost conducător în Giuleşti, susţine că Marius Măldărăşanu şi Laurenţiu Reghecampf reprezintă variante viabile pentru "vişinii".

"Eu am două variante. Nu ştiu care e mai bună, dar spun ce-mi place mie. Una dintre ele, indiferent de clauzele de reziliere, de costuri... conducerea ar trebui să-l ia pe Măldărăraşanu, să facă un efort, că are un fotbal care place, un fotbal care ar bucura fanii de ce văd, nu un fotbal defensiv. E rapidist, fost căpitan al Rapidului. Care e clauza la Sibiu? 300.000 - 400.000, nu ştiu, dar nu contează că o plătesc, dacă eşti club mare. Asta e una. 

A doua, că ai văzut la Rapid cum e comportamentul jucătorilor, fiecare face ce vrea, pe Papeau îl vezi că se plimbă, îşi aranjează părul... Ai nevoie de cineva cu autoritate şi care a demonstrat asta, iar aici eu mă gândeam că ar putea fi Reghecampf, care e liber. Eu vorbesc despre situaţii realiste", a spus fostul conducător din Giuleşti, Constantin Zotta, la Minutul 91.

Basarab Panduru: "La Craiova, toţi jucătorii au fost mai buni cu Reghecampf"

Componentul Generaţiei de Aur l-a adăugat pe Marius Şumudică la variantele prezentate de Constantin Zotta pentru postul de antrenor la Rapid

"Măldărăraşanu cred că poate fi o variantă, că a crescut în Liga 2, i s-au luat punctele în prima ligă. Omul a crescut frumos şi are un fotbal frumos, dar am spus că cred că i se va da şi lui Şumudică la un moment dat o şansă. Şi Reghecampf cred că ar fi o variantă, pentru campionatul nostru e bun. La Craiova, toţi jucătorii au fost mai buni cu el, decât au fost cu un an înainte. I-a luat de undeva, i-a dus la un nivel şi sigur se putea întâmpla cu ceva cu echipa aia, dacă ar fi rămas", a spus fostul component al staffului lui Reghe, din perioada Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: marius maldarasanulaurentiu reghecampfantrenor rapidmarius sumudicabogdan lobontdan sucu 

viewscnt
Articole similare