Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionii României, nerecunoscuţi de rivali! Jucătorii Rapidului şi cei ai Craiovei nu vor să o aplaude pe FCSB, la partidele directe | EXCLUSIV

Campionii României, nerecunoscuţi de rivali! Jucătorii Rapidului şi cei ai Craiovei nu vor să o aplaude pe FCSB, la partidele directe | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este campioana României, după victoria de pe teren propriu, împotriva celor de la Farul Constanţa, meci din etapa a 7-a din play-off-ul Superligii.

Formaţia antrenată de Elias Charalambous este campioana României, cu trei etape rămase de jucat în Superliga, iar sărbătoarea abia a început în tabăra "roş-albastră". Jucătorii lui Charalambous mai au trei partide de disputat până la sfârşitul acestui sezon, pe terenul Universităţii Craiova, pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj şi un derby în faţa Rapidului.

Un potenţial detaliu ieşit din comun legat de partidele cu Universitatea Craiova şi Rapid este reticenţa gazdelor de a aplauda performanţa reuşită de cei de la FCSB. Conform surselor Orange Sport, reprezentaţii Rapidului nu îşi doresc ca jucătorii să formeze un tunel şi să aplaude performanţa celor de la FCSB.

În aceeaşi manieră, Universitatea Craiova nu este în linie cu procedura tunelului de la început de partidă, pentru noii campioni ai României. Astfel, FCSB nu va avea cea mai plăcută întâmpinare pe stadioanele echipelor pe care le va înfrunta, în deplasare, pe acest final de sezon.

Inter, întâmpinare demnă pentru o campioană, în Serie A

În Italia, noua campioană din Serie A, Inter Milano, a fost întâmpinată într-un mod demn de respect, de către jucătorii formaţiei FC Torino. "Nerazzurri" s-au impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu. Hakan Calhanoglu, prieten al antrenorului celor de la FCSB, Elias Charalambous, a înscris o "dublă". 

Jucătorii celor de la FCSB vor primi medaliile de campioni, cât şi trofeul Superligii, la capătul meciului de pe teren propriu, împotriva celor de la CFR Cluj, meci al etapei a 9-a din play-off-ul Superligii.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovarapidsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare