Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replică grăitoare! Niculae s-a legat de un singur cuvânt transmis de Şucu şi a venit cu reacţia: "Boală grea..."

Replică grăitoare! Niculae s-a legat de un singur cuvânt transmis de Şucu şi a venit cu reacţia: "Boală grea..." galerie foto

Rapid

Comentarii

Actualul preşedinte de la Rapid, Daniel Niculae, a venit cu o replică pe Instagram, după ce Dan Şucu a invocat "rapidismul" printre colegii care doresc să capete "avantaje personale". Oficialul clubului a folosit o imagine şi un text sugestive.

Daniel Niculae a făcut referire la un singur cuvânt, după ce a încasat toate reproşurile lui Dan Şucu: "Boală veche..."

Play-off-ul dezastruos fără victorie a schimbat total situaţia la Rapid, unde Dan Şucu a decis să intervină, inclusiv la nivel sportiv, aspect la care nu s-a implicat până acum. 

Daniel Niculae urmează să fie schimbat de pe postul de preşedinte de la Rapid Bucureşti. Lipseşte doar anunţul oficial, după ultimele informaţii şi poziţia fermă a lui Dan Şucu, din urmă cu două zile. "Nico" i-a dat replica şi s-a legat de un cuvânt transmis de acţionarul majoritar

Fostul atacant important al echipei a fost în prima linie, în privinţa nemulţumirilor afaceristului, iar după ce a auzit tot ce a avut de spus a reacţionat. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe Instagram, Daniel Niculae a publicat o imagine în tricoul Rapidului însoţită de textul: "Rapidismul ăsta... boală veche...", semn că orgoliul i-a fost rănit de un pasaj din comunicatul lui Dan Şucu. 

"Am apreciat Rapidismul ca un mare beneficiu pentru club. L-am asimilat cu pasiunea, cu dedicaţia, cu dorinţa de a lupta până la ultimul strop de energie pentru victorie sau pentru îndeplinirea obiectivelor. De aceea, mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-şi crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puţin decât semenii lor", a transmis Dan Şucu, în urmă cu două zile. 

Pasajele care l-au atins pe Daniel Niculae, în comunicatul lui Dan Şucu

La Rapid urmează schimbări, iar Dan Şucu a discutat deja cu Marius Şumudică, cel care este văzut pe banca tehnică.

Până atunci, Dan Şucu a cerut "o regândire completă a modului în care evaluăm performanţa tuturor colegilor din departamentul sportiv: jucători, antrenori, staff tehnic, manageri. Această evaluare este făcută întotdeauna de manageri pentru angajaţi şi de proprietari pentru manageri". 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Apoi a avut reproşuri de făcut, iar preşedintele de la Rapid, Daniel Niculae, a fost vizat: "Managerii nu au apărat interesele clubului într-un mod ferm şi exigent... în următoarele trei săptămâni să decidem noua organigramă şi să promovăm manageri responsabili, care vor putea pregăti cum se cuvine sezonul următor.

Am mai spus-o şi o repet: manageri băieţi buni nu există! Exista doar manageri corecţi, care mulţumesc celor care merită să primească mulţumiri şi care îi sancţionează pe cei care merită sancţionaţi, şi fac acest lucru constant şi echilibrat", spunea apăsat Dan Şucu, despre situaţia de la Rapid. 

Afla mai multe despre: daniel niculaedan sucudaniel niculae replica dan sucudan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare