Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu şi Contra, "demolaţi" în doar 25 de minute în Arabia Saudită. Damac a fost învinsă de echipa lui Firmino şi Mahrez

Stanciu şi Contra, "demolaţi" în doar 25 de minute în Arabia Saudită. Damac a fost învinsă de echipa lui Firmino şi Mahrez

Stranieri

Comentarii

Damac a suferit o înfrângere clară pe terenul celor de la Al Ahli, într-un meci al etapei cu numărul 30 din campionatul Arabiei Saudite.

Formaţia antrenată de Cosmin Contra, Damac, a cedat în faţa celor de la Al Ahli, pe terenul echipei la care joacă jucători precum Riyad Mahrez şi Roberto Firmino. Al Ahli este în lupta pentru ultimul loc de pe podiumul din Arabia Saudită, iar după victoria în faţa celor de la Damac a reuşit să îşi menţină distanţa de formaţia de pe locul patru, Al-Taawon.

Înfrângere pentru Contra şi Stanciu în Arabia Saudită

Dezastrul a început pentru Damac în minutul 7, minut în care Al Johani a înscris primul gol al partidei. După doar trei minute, Al-Buraikan a majorat diferenţa de pe tabelă, servit de Roberto Firmino.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Riyad Mahrez a înscris din penalty, în minutul 19, iar Firmino şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 25, din pasa lui Allan Saint-Maximin. Gazdele au redus din turaţie, iar Damac a înscris golul de onoare, în minutul 62, prin Antolic. Nicolae Stanciu a fost integralist la partida cu Al Ahli şi a obţinut nota 6.5 pentru prestaţia sa, a treia cea mai bună notă, după Al Qahtani (6.9) şi Antolic (7.0), conform flashscore.ro.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Damac se află pe locul nouă în clasamentul din Arabia Saudită, iar singurul obiectiv al echipei este o clasare cât mai bună în clasament, în condiţiile în care retrogradarea şi calificarea în grupele unei competiţii continentale sunt mult prea departe de echipa de la mijlocul clasamentului.

În următoarea etapă, Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu se deplasează pentru meciul de pe terenul celor de la Abha, formaţie la care evoluează Ciprian Tătăruşanu. Abha se află pe locul 17, penultimul din Arabia Saudită şi speră să evite retrogradarea, la final de sezon.

Afla mai multe despre: nicolae stanciucosmin contradamacarabia sauditaroberto firminoriyad mahrez 

viewscnt
Articole similare