Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat în poarta echipei, iar acum semnează! Denis Drăguş, transfer de 1.700.000€ la o formaţie de top din Turcia

A marcat în poarta echipei, iar acum semnează! Denis Drăguş, transfer de 1.700.000€ la o formaţie de top din Turcia

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş, fotbalistul celor de la Standard Liege, împrumutat în Turcia, la Gaziantep, pentru acest sezon, este un om căutat în Turcia.

Fostul jucător al Viitorului Constanţa este pe lista unui club de tradiţie din Turcia, Trabzonspor, formaţie care ocupă locul trei în clasamentul din Turcia. Jucătorul vândut de Gică Hagi la Standard Liege în schimbul sumei de 1.800.000 euro, în 2019, este pe cale să părăsească formaţia din prima ligă belgiană.

Internaţionalul român a atras interesul celor de la Trabzonspor, formaţie care a început deja negocierile pentru transferul fotbalistului în vârstă de 24 de ani. Cele două părţi s-au înţeles deja asupra unui aspect important al afacerii, suma de transfer pe care Trabzonspor o va plăti, în schimbul serviciilor fotbalistului român.

Denis Drăguş, aproape de echipa în poarta căreia a înscris un gol superb, în acest sezon

1.700.000 de euro este suma pe care o vor plăti cei de la Trabzonspor, pentru Denis Drăguş, sumă la care se adaugă şi un potenţial bonus de 500.000 de euro, în funcţie de performanţele sale în tricoul vişiniu. Pe patru ani se va întinde înţelegerea lui Denis Drăguş cu formaţia din Trabzon, într-un campionat în care a demonstrat că poate marca fără probleme.

În tricoul actualei sale echipe, la care a fost împrumutat în acest sezon, Gaziantep, o formaţie cu probleme mari în clasament, Drăguş a înscris de 12 ori în 29 de partide disputate în campionat, pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică. Drăguş a înscris inclusiv în poarta viitoarei sale echipe, Trabzonspor, chiar în ultima etapă, într-o înfrângere cu scorul de 4-2, pe terenul formaţiei aflate pe podiumul din Super Lig.

 

 

 

Afla mai multe despre: denis dragustrabzonsporstandard liegegaziantepturciasuper lig 

viewscnt
Articole similare