Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi i-a pus banii pe masă ca să nu plece la FCSB! Salariu dublat pentru un jucător important de la Farul

Hagi i-a pus banii pe masă ca să nu plece la FCSB! Salariu dublat pentru un jucător important de la Farul

Farul

Comentarii

Gigi Becali şi-a făcut lista de transferuri pentru a ataca grupele UEFA Champions League.

Patronul celor de la FCSB şi-a creat lista de transferuri pentru a-şi creşte şansele de a ajunge în grupele UEFA Champions League. O bună parte a jucătorilor doriţi de Gigi Becali sunt chiar jucătorii campioanei sezonului trecut, Farul Constanţa, fie jucători care fac parte şi acum din echipa constănţenilor, cât şi cei din sezonul trecut.

Măsură de precauţie luată de Gică Hagi

Denis Alibec, Louis Munteanu, David Kiki şi Mihai Popescu sunt printre jucătorii pe care Gigi Becali şi-a pus ochii, în ultima perioadă. În cazul lui Kiki, jucător care se află în ultimul său an de contract, iar actuala sa înţelegere cu Farul va expira la finalul acestui sezon.

David Kiki ar putea fi o variantă interesantă pentru FCSB, în cazul în care Risto Radunovic nu va continua la formaţia "roş-albastră". Impresarul fotbalistului din Benin a recunoscut faptul că David Kiki a primit o propunere de prelungire a înţelegerii sale, care include şi dublarea salariului său.

"Cert e în acest moment că Farul i-a făcut o ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual. Băiatul n-a luat încă o decizie. Şi nici nu va lua înainte de sfârşitul campionatului. Îşi face treaba liniştit până la capăt, după care vom hotărî împreună ce face în continuare. Sigur, ar fi putut semna oriunde din iarnă, fiind în ultimele şase luni de contract, dar i-am promis lui Hagi că nu discutăm nimic, nicăieri, înainte să se termine sezonul", a declarat Mihai Joiţă, conform sportpesurse.ro

Afla mai multe despre: gica hagidavid kikifarulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare