Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii în Superliga. O echipă din play-out este pe cale să bată palma cu un antrenor cu experienţă în Ligue 1, la Nice

Lovitură de proporţii în Superliga. O echipă din play-out este pe cale să bată palma cu un antrenor cu experienţă în Ligue 1, la Nice

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti este pe cale să dea lovitura momentului în Superliga, printr-o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Petrolul şi-a găsit antrenor după plecarea lui Florin Pârvu la FC Voluntari. Conducerea clubului a optat pentru Laszlo Balint pentru a ocupa locul lăsat vacant de Pârvu. Balint a debutat cu un rezultat de egalitate pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, cu scorul de 1-1.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Au urmat două eşecuri care au adus-o pe Petrolul în cercul vicios al retrogradării. Cu două etape rămase de disputat, Ploieştenii sunt obligaţi să învingă pentru se îndepărta de "zona roşie" a clasamentului.

Adrian Ursea, pe lista Petrolului

Adrian Ursea, fostul antrenor principal de la Nice, echipă de tradiţie din Ligue 1, este aproape să semneze cu Petrolul Ploieşti, anunţă Fanatik. În prezent, Ursea se află pe banca unei formaţii din a treia ligă elveţiană, la Etoile Carouge, după despărţirea de OGC Nice.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Fost jucător al Petrolului, Ursea ar putea fi motivat şi de trecutul său în galben. Petrolul mai are două meciuri de disputat, cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu şi în deplasare cu Poli Iaşi. Ploieştenii ocupă locul 11 în play-out, cu 26 de puncte, cu trei puncte mai mult faţă de FC Voluntari, echipă care ocupă primul loc din "zona roşie".

Afla mai multe despre: petrolul ploiestiadrian urseaplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare