Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal în toată regula în vestiarul Rapidului! Paul Iacob i-a aruncat ghetele lui Rrahmani la coşul de gunoi după înfrângere

Scandal în toată regula în vestiarul Rapidului! Paul Iacob i-a aruncat ghetele lui Rrahmani la coşul de gunoi după înfrângere

Rapid

Comentarii

Rapid este echipa în cea mai slabă formă, pe final de sezon, în Superliga.

Rapidiştii suferă din mai multe puncte de vedere pe final de sezon. Staff-ul tehnic a suferit modificări după înfrângerea de pe teren propriu cu Sepsi, iar nivelul nervilor din vestiar depăşeşte cotele normale, întrucât în ultimele etape, mai mulţi jucători au avut parte de ieşiri, la schimbări sau la capătul partidelor de pe teren propriu.

Cei doi fotbalişti, greu de despărţit din bătaie

Un astfel de caz s-a consumat şi la finalul meciului de pe Giuleşti, cu Sepsi, între doi jucători de bază ai Rapidului, în acest sezon. La ultimul meci cu Bergodi pe bancă, între Albion Rrahmani şi Paul Iacob a izbucnit un conflict, anunţă iAMsport.ro

Fostul jucător de la Viitorul Constanţa i-ar fi aruncat ghetele kosovarului într-un coş de gunoi, un gest simbolic prin care a vrut să scoată în evidenţă ratările internaţionalului din Kosovo, din partida cu Sepsi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rrahmani nu a gustat gestul coechipierului său şi a sărit să-l atace. Cei doi fotbalişti au fost despărţiţi cu greu de restul vestiarului. Întâmplarea ar fi avut loc departe de ochiul staff-ului tehnic, concret, de Cristiano Bergodi.

Spiritele s-au încins şi la capătul unui alt meci pierdut de giuleşteni, pe teren propriu. La finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova, scor 2-1, nervii aceluiaşi Paul Iacob au cedat şi a încercat să sară la bătaie cu un suporter aflat în tribună.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rapid este pe locul cinci în play-off şi păstrează şanse infime pentru barajul care duce în preliminariile UEFA Conference League. În etapa a 8-a, Rapid se deplasează la Cluj-Napoca, pentru un meci dificil în faţa celor de la CFR.

Afla mai multe despre: rapidpaul iacobalbion rrahmanisuperliga 

viewscnt
Articole similare