Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Penibil". Oficialul lui Sepsi a erupt după meci: "De când a apărut Farul şi vin suporterii, tot avem probleme la Ovidiu"

"Penibil". Oficialul lui Sepsi a erupt după meci: "De când a apărut Farul şi vin suporterii, tot avem probleme la Ovidiu"
Comentarii

Directorul sportiv de la Sepsi, Attila Hadnagy, nu i-a menajat pe fanii Farului care au adus scandările xenofobe pe arena din Ovidiu.

Attila Hadnagy, revoltat din cauza scandărilor xenofobe din Farul - Sepsi 1-4

Meciul dintre Farul şi Sepsi, încheiat 1-4, din etapa a opta a play-off-ului Superligii, a fost întrerupt de arbitru, vineri, timp de aproximativ trei minute, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei echipei gazdă.

Galeria formaţiei constănţene a început să scandeze lozinci xenofobe, iar meciul a fost oprit pentru trei minute. Grameni, Vână, Buzbuchi şi alţi jucători ai gazdelor au mers în faţa peluzei unde se aflau fanii Farului, cerându-le acestora să înceteze. Fanii au mai coninuat puţin, după care s-au oprit.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

După aproximativ trei minute de înrerupere, Adrian Cojocaru a luat decizia ca jocul să continue..

La final, Attila Hadnagy, care a trecut şi prin scandalul de la Sfântu Gheorghe cu FCU Craiova, le-a bătut obrazul fanilor de la malul mării şi a spus că Sepsi a avut mereu probleme de această natură pe terenul de la Ovidiu. 

„Am arătat că suntem o echipă foarte bună în România. Am sărit la fiecare gol, ne-am manifestat zgomotos. Totuşi, să nu uităm că la scorul de 3-0 pentru Sepsi, cei de la Farul ar fi trebuit să primească un cartonaş roşu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

A fost fără dubii! S-a dus la VAR, dar tot nu l-a dat. Noi nu suntem echipă de locul 6. Dacă am fi avut arbitraje corecte, atunci eram probabil pe locul 3 în SuperLiga. E foarte urât ce s-a întâmplat!

De când a apărut Farul şi vin suporterii, tot avem probleme la Ovidiu. Şi asta în fiecare an! Să te comporţi aşa în 2024 este cu adevărat penibil”, a spus Attila Hadnagy, pentru ProSport

 

Afla mai multe despre: farul sepsiattila hadnagyscandari xenofobe farul sepsi 

viewscnt
Articole similare