Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să mă pun rău cu patronul?". Marius Ştefănescu s-a abţinut când a vorbit despre transferul la FCSB: "Vine perioada"

"Să mă pun rău cu patronul?". Marius Ştefănescu s-a abţinut când a vorbit despre transferul la FCSB: "Vine perioada"
Comentarii

Atacantul lateral de la Sepsi, Marius Ştefănescu (25 de ani), a fost întrebat şi despre transferul de la echipă, după finalul acestui sezon. Fotbalistul a transmis că nu doreşte să-l supere pe Laszlo Dioszegi, cel care a transmis că nu va pleca la FCSB.

Marius Ştefănescu, despre transferul de la Sepsi şi victoria cu Farul, 4-1, în Superliga

Sepsi OSK a învins vineri seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovacs Pavol Safranko a marcat trei goluri pentru învingători.

"A fost un meci foarte bun, o seară mare, dar cel mai mult mă bucur că am arătat că nu degeaba am intrat în play-off. Am jucat cu atitudine, la fel ca şi în celelalte. Singurul meci în care nu am arătat cum ne-am dorit a fost cu Universitatea Craiova.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ne-a ieşit chiar tot. Mă bucur pentru Şarfi (Safranko), care a marcat un hat-trick. Sper să plece cu mingea acasă.

(n.r. - Dacă s-a temut că meciul se va opri, din cauza scandărilor xenofobe) Nu. Sincer nu m-am gândit că meciul se va opri. Pe stadion se poate striga orice. Şi ce făceam? Se oprea. Am mai avut un meci acasă când s-a întrerupt", a spus Marius Ştefănescu.

Cât despre transferul pe care-l aşteaptă, Marius Ştefănescu a fost rezervat în privinţa verdictelor. El a comentat şi afirmaţia patronului Laszlo Diozegi, care a spus că atacantul lateral nu va ajunge la FCSB, pentru a opri speculaţiile privind aspectele necurate din meciurile cu campioana României. 

"Prioritatea mea în acest moment este aceea de a mă concentra pe ultimele două meciuri din acest sezon. Mai am două meciuri, apoi vom vedea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vine perioada de transferuri, se poate întâmpla orice. Se vorbeşte de un an despre transferuri, dar eu aş vrea să fac un pas fie la o echipă care se bate la campionat, fie afară.

De ce FCSB? De ce Rapid? Dacă vor face o ofertă.... Se va discuta, normal. Fiecare patron are dreptul de a-şi spune părerea.

Ce să fac eu acum? Să mă pun rău cu patronul? Am discutat ceva cu dânsul, vom vedea", a adăugat Marius Ştefănescu. 

Farul stă la mâna rezultatelor în lupta pentru locul secund. Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

 

Afla mai multe despre: marius stefanescutransfer marius stefanescu fcsbfarul sepsi superliga 

viewscnt
Articole similare