Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1. Petrescu semnează şi preia echipa în aceste zile. Răsturnare incredibilă de situaţie

ŞOC în Liga 1. Petrescu semnează şi preia echipa în aceste zile. Răsturnare incredibilă de situaţie

CFR Cluj

Comentarii

Cu o singură victorie în play-off, CFR Cluj este aproape de a lua o decizie radicală în finalul acestui sezon pentru a nu rata şi ultimul obiectiv, calificarea în cupele europene.

CFR Cluj este pe locul 4 în clasament, după disputarea primelor cinci etape din play-off, iar Nelu Varga este pregătit să ia o decizie de urgenţă pentru a salva sezonul.

Deşi, iniţial, conducerea CFR-ului şi Dan Petrescu s-ar fi înţeles ca antrenorul să preia banca tehnică a echipei abia în vară, acum, planurile finanţatorului ardelenilor s-ar fi schimbat radical. Conform sport.ro, Nelu Varga este nemulţumit de activitatea interimarului Ovidiu Hoban şi se teme că echipa sa poate rata calificarea în sezonul următor al cupelor europene.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj chiar din acest sezon

Astfel, sursa citată notează că Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică a CFR-ului încă din această primăvară. Primul meci al antrenorului la întoarcerea în Cluj va fi chiar în ziua de Paşte, pe 5 mai, împotriva Rapidului.

Demis din Coreea de Sud, de la Jeonbuk, antrenorul va semna un contract pe trei sezoane şi o va prelua pe CFR Cluj începând de săptămâna viitoare, conform sursei citate.

Dan Petrescu revine pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 şi 2022.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare